Шкільна екскурсія «Знайомство зі Львовом»

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в містах. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

Цікавою і змістовною була поїздка до міста Львів, яку організували педагоги Завадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Литвин М.Ф., Коваль О.В та Гріщук Н.І. – для учнів 4-6 класів у неділю, 22 квітня. За сприяння Яворівського відділу освіти шкільний автобус доставив школярів до міста галицької кави, левів та неймовірної архітектурно-історичної краси.
Мета екскурсії – ознайомитися з різними видами музеїв, відвідати і переглянути експозиції у залах, пройтися вулицями древнього міста.

Школярі відвідали декілька музеї,пройшлися центром Львова, ознайомилися з цікавою та незвичайною історією,переплетеною переказами та легендами, адже Львів — унікальне місто.

Під час екскурсії дітей вразила краса та неповторність архітектури, культура та доброзичливість людей. Учні із захопленням ходили вулицями старого міста. На думку дітей, Львів — це місто, у яке не можна не закохатися з першого погляду.

Мандрівка містом, виставковими залами музеїв була для дітей цікавою та змістовною, адже мали змогу роздивитися різні експонати, макети і, навіть, опудала тварин.

Сподіваємося, що дана екскурсія дасть початок гарній традиції відвідувати дивовижні міста України учнями. Щиро дякуємо за можливість долучитися до мистецтва та культури.