Ознайомлення учнів з роботою підприємства ТзОВ «Снєжка-Україна»

7 травня учні 8 класу Староярської ЗОШ І-ІІ ст. ім. Героя України Романа Варениці у супроводі практичного психолога В. Базюк ознайомилися з роботою підприємства ТзОВ «Снєжка-Україна». Екскурсію провела менеджер з роботи з громадськістю Галина Данилюк. Вона детально розповіла про заснування та розвиток компанії у м. Яворові, основні напрямки роботи та ринки збуту продукції. Учні відвідали виробничий цех, склади сировини та готової продукції, де мали можливість побачити сировину, з якої виготовляють фарбу, її підготовку до процесу виробництва; спостерігали процес виготовлення фарби, її пакування та розміщення на складі готової продукції відповідно до власної системи маркування.

У фірмовому салоні продавець-консультант С. Кандяк продемонстрував процес кольорування фарби та розповів про будову і особливості роботи кольорувальної машини.

Наприкінці екскурсії учні отримали приємні подарунки з фірмовими логотипами ТзОВ «Снєжка-Україна» та подякували організаторам за приємно та корисно проведений час.