Вибір професії

15 травня 2018р. учні 9 класу Котівської ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина разом з класним керівником Романишин М.Я. і вчителем хімії Климак М.М. відвідали ТОВ «Кен-Пак Яворів» – підрозділ компанії Can-Pak Metal Closures Sp.z.o.o (Польща), яка спеціалізується на виготовленні металевої тари і входить в трійку світових лідерів в цій галузі. Предметом діяльності ТОВ «Кен- Пак Яворів» є виробництво кроненпробок для пивобезалкогольної продукції та виробництва поліетиленової плівки.

Пан Назарій Крупенко  провів екскурсію по підприємству і учні мали можливість поспостерігати за процесом виробництва корків і поліетиленової плівки.

Школярі були задоволені екскурсією, з цікавістю задавали запитання і отримували обґрунтовані відповіді.

А також, в цей день, учні відвідали Центральну районну аптеку №66. Екскурсію провів керівник аптеки Гула І.М., який цікаво і доступно розповів учням про аптеку від початку заснування і до тепер. Далі діти мали можливість оглянути кімнати зберігання медикаментів, стерилізаційну кімнату, мийну кімнату і кімнату, де виготовляють деякі ліки за рецептами. Ця аптека також забезпечує сільські ФАПи різними медикаментами.

Екскурсія видалася змістовною та цікавою. Школярі відкрили для себе багато нового, отримали корисну інформацію щодо вибору професій, актуальних вакансій на ринку праці.