Калейдоскоп професій

22 листопада 2018 року учні 9-10 класів Завадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  разом із психологом школи Оксаною Семеряк та класним керівником 9 класу Галиною Бартко, відвідали ТОВ торговий дім «Промінь» та українсько-польське підприємство ТОВ ЯЦ-БОЛ.  Метою візиту старшокласників на підприємства було перш за все ознайомитись із специфікою роботи на швейному обладнанні, дізнатись про переваги професії швеї, побачити аспекти лісопильного та стругального виробництва, адже сьогодні працювати за робітничою професією – престижно та перспективно, а майбутнє ринку праці полягає у вихованні нового покоління  кваліфікованих робітничих кадрів.

Щоб допомогти випускникам у виборі майбутньої професії та зорієнтувати їх на актуальні на ринку праці професії та спеціальності, учителі школи постійно проводять профорієнтаційні групові та масові заходи для своїх вихованців. Екскурсія була цікавою та  змістовною.

Проведення профорієнтаційних екскурсій на підприємствах допомагає учням у формуванні уявлення про майбутню професію та є дієвим чинником у пропагуванні робітничої праці – цікавої, творчої та високооплачуваної.