Аби навчання не було нудним

Новий місяць — і нова порція цікавих майстер-класів!

У сучасному світі кількість інформації, отриманої за день, безмежна. Учні мають по 7-8 уроків, а ще гуртки, секції, додаткові заняття. Аби діти не загубилися в цьому інформаційному просторі, спробуйте візуалізувати навчальний матеріал.
Тож, для усіх бажаючих дізнатися дієві способи візуалізації інформації, — серія майстер-класів від Дистанційної Академії.

1-ий спосіб візуалізації навчального матеріалу — ментальні карти. Пропонуємо ознайомитися з програмним середовищем для створення інтелект-карт online та offline, а також з’ясувати переваги їхнього застосування у навчальному процесі.

2-ий спосіб візуалізації — інфографіка, що дасть змогу організовувати навчальний процес у двох взаємозалежних напрямах — від загального до конкретного, і навпаки. Тому радимо забути про довжелезні тексти і навчитися користувати спеціальними додатками для створення захопливої інфографіки.
Тепер ви зможете розвивати критичне мислення учнів за допомогою картинки.

3-ій спосіб — інтерактивне відео. Дізнайтеся, як за допомогою сервісів Web 2.0 можна створити відеоролики з поясненнями та коментарями, відеоопитування, вікторини.
Сила візуалізації у ваших руках.

 

 

Вартість майстер-класу — 175 грн;
вартість 3-х майстер-класів — 450 грн .
Усі учасники БЕЗКОШТОВНО отримають сертифікат, навчальні матеріали та відеозапис.Виникли запитання? Пишіть: tutor.d.academy@gmail.com
А також усім учасникам — майстер-клас у подарунок))) Участь безкоштовна

Зробіть свій урок найкращим.
До зустрічі онлайн!