Проект “Моя кар’єра в Україні”. Центр “Розвиток КСВ”

Доброго дня, колеги!

Ділимось із вами останніми новинами та можливостями!
Центр “Розвиток КСВ” та Career Hub у партнерстві з ПУМБ розпочинають всеукраїнський проект для десятикласників “Моя кар’єра в Україні”.

Це саме та ініціатива, яка допомагає школярам замислитись про майбутню професію і заглибись у сферу, з якою вони хочуть пов’язати життя.

Перший етап — конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток».

 

Десятикласники розповідають про професію своєї мрії та отримують унікальну можливість поспілкуватись із керівниками підприємств, організацій та органів державної влади, почути поради з планування і розвитку кар’єри.

Есе необхідно надіслати до 21 лютого!

Дізнатись деталі та подати заявку можна на сайті:

http://careerhub.in.ua/essay/

Результати ми оголосимо 27 лютого. 
Слідкуйте за оновленнями на Career Hub.

 

Автори кращих робіт відвідають регіональні зустрічі в одному з п’яти міст України: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі та Одесі, де познайомляться з керівниками місцевих компаній та створять власний рецепт успішної кар’єри.

 

30 травня 50 найактивніших учасників регіональних етапів відвідають Всеукраїнську конференцію з планування кар’єри у м. Києві, де перейматимуть досвід від топ-менеджерів великих українських компаній. А вже 31 травня переможці проведуть День з Топом (керівником підприємства, міжнародної організації, державного органу влади тощо).


Просимо вас розповісти десятикласникам вашої школи про можливість участі в проекті. З нетерпінням чекатимемо на їх есе 😉

Не важливо, яку професію обере підліток: інженер, журналіст, лікар, юрист, банкір, науковець, IT-спеціаліст — давайте допоможемо нашим учням та ученицям будувати кар’єру в Україні!

Дякуємо, що ви з нами!

Thanks and regards,

Tetiana Kozlovska
Career Hub Manager

Centre for CSR Development Ukraine
e-mail: 
tk@csr-ukraine.org 
+38 098 51 01 794
+38 044 292 0248