Дня Захисника України у Котівській ЗОШ І –ІІ ступенів імені Михайла Логина

У Котівській ЗОШ І –ІІ ступенів імені Михайла Логина відбулась лінійка з нагоди відзначення Дня Захисника України, метою якої є виховання української молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотичної свідомості. Пам’ять загиблих за Україну було вшановано хвилиною мовчання в знак подяки за мирне небо над головою.

Учні нашої школи виготовили листівки з вітаннями нашим захисникам. У яких з усією дитячою душею бажали захисникам благополуччя, здоров’я, стійкості і витримки.

Колектив школи щиро вітає всіх захисників, які виборювали й продовжують виборювати право жити під мирним небом. Зичимо щирого здоров’я та злагоди в сім’ях. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають.

З Днем захисника України!!!