Креативний заступник

У Яворівській ТГ підсумували основні кроки, зроблені для якісного впровадження НУШ у 5-6 класах
Підсумкові заняття курсів підвищення кваліфікації з питань впровадження НУШ в основній школі для заступників директорів закладів загальної середньої освіти пройшли цікаво, нетрадиційно. Роботу розпочали начальник відділу освіти В.Байда та його заступник Б.Станько, які у своїх виступах підкреслили важливу роль заступника директора в організації якісного освітнього процесу, зокрема в 5-6 класах НУШ основної школи. Зі словами підтримки і вдячності за працю звернулася до учасників заходу голова об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Яворівської, Новояворівської міських територіальних громад Ярослава Кобиця.
Слухачі курсів продемонстрували глибокі знання змісту нормативних документів про освіту під час гри «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» Квест «Креативний заступник», який відбувся просто неба, проходив у шістьох локаціях і продемонстрував вміння заступників працювати в команді, швидко орієнтуватися в складних ситуаціях і знаходити правильні рішення.
Під час гри «Дорога до щастя” педагоги мали змогу по-новому поглянути на питання мрій, мотивації та щастя. Разом вони досліджували, що заважає їм досягти своїх цілей, та шукали шляхи до самореалізації та душевного благополуччя. Окрім цікавих роздумів про мрії та мотивацію, учасники гри також поділилися власними рецептами щасливої кави на канікули. Освітяни вірять, що ці прості рецепти допоможуть їм зробити канікули по-справжньому щасливими та незабутніми.
Кмітливість, фізичну вправність проявили 30 учасників під час спортивної естафети, що надала настрою і бадьорості.
Дякуємо за активну участь усім слухачам курсів, зокрема за допомогу в організації різних форм роботи заступникам директорів Немирівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів С.Іванець, Л.Гавловській, Середкевицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Л.Шелемех, В.Різник, консультантам КУ ЯМР «ЦПРПП» Л.Гуцовій, У.Глові, І.Кондрацькій, Л.Левицькій, Н.Дроф’як, У. Конанець, Г.Романик, О.Ковалик, О.Мельнічук, Л.Щудлюк, І.Меленчук, психологу І.Кунанець.
Особлива вдячність керівникові відділу освіти Яворівської міської ради В.Байді, голові об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Яворівської, Новояворівської міських територіальних громад Ярославі Кобиці за надання фінансової підтримки в проведенні заходу.
Тренери Н.Тарабань, заступник директора Дрогомишлянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Петра Василихи,
О.Фірчук, директор КУ ЯМР «ЦПРПП»
https://fb.watch/sNicr7DOlO/