Міжнародна миротворча організація HWPL при Департаменті глобальних комунікацій і ЕКОСОР ООН запрошує подати заявку на участь у проєкті «Освіта миру HWPL в Україні» у 2024-2025 навчальному році

Доброго дня!

Вас вітає міжнародна миротворча організація HWPL при Департаменті глобальних комунікацій і ЕКОСОР ООН.
Щиро вітаємо Вас з початком навчального року і бажаємо натхнення, міцного здоров’я, перемоги та миру! Висловлюємо Вам вдячність за Ваш важливий внесок у навчання молодого покоління у цей важкий час війни.
Запрошуємо Вас подати заявку на участь у проєкті «Освіта миру HWPL в Україні» у 2024-2025 навчальному році.
*Просимо подати заявку всі навчальні заклади, які бажають в цьому навчальному році проводити уроки миру. В тому числі просимо подати заявку навчальні заклади, які вже раніше проводили уроки миру, або підписали меморандум про співпрацю з HWPL.
* Участь у проєкті «Освіта миру HWPL в Україні» БЕЗКОШТОВНА.
Подати заявку на участь у проєкті «Освіта миру HWPL в Україні» у 2024-2025 навчальному році:
* Після реєстрації за посиланням вище учасникам проєкту будуть надані всі необхідні матеріали (підручник відео лекції і т.д.) для проведення уроків миру.
Зареєстрованим учасникам проєкту буде надіслане посилання на нараду щодо проведення уроків миру в цьому навчальному році.

Під час онлайн зустріч для учасників проєкту освіти миру HWPL буде пояснення щодо системи проведення уроків миру в цьому навчальному році.

Дата і час зустрічі (нарада): 13 вересня (п’ятниця), 15:00 – 16:00
Місце: онлайн (зум)

Запрошуємо Вас (викладачів Вашого навчального закладу, відповідальних за проєкт освіти миру) приєднатися до зустрічі.

Про проєкт «Освіта миру HWPL в Україні»:

Станом на травень 2024 року уроки освітньої програми миру HWPL проходять в 90 країнах світу.

З 2020 року HWPL співпрацює у галузі освіти в Україні, надаючи безкоштовно підручник та відеолекції для проведення уроків миру. Загалом в Україні меморандуми були підписані з 6 департаментами освіти міст та областей, 3 університетами, 23 школами та двома громадськими організаціями.

За 2022-23 навчальний рік понад 1200 здобувачів освіти пройшли курс навчання миру. У 2023-24 навчальному році близько 1000 здобувачів освіти 22 навчальних закладів з 9 областей України завершили курс уроків миру HWPL, отримавши сертифікати.

Мета проєкту – виховати молоде покоління як «громадян миру», які мають активну громадську позицію та універсальні цінності миру – любов, вдячність, розуміння, повага, законослухняність та ін., а також мають практичні навички миробудування.

Громадяни, які пройшли навчання миру, в майбутньому будуть грати ключову роль у подоланні війн та конфліктів, розповсюдженні культури миру, та відбудові України після війни.

«Якщо ми не навчимо своїх дітей миру, хтось інший навчить їх насильству»– Колман Маккарті, американський журналіст, активіст за мир.

 

До проєкту можуть долучатися департаменти освіти, навчальні заклади (дошкільні навчальні заклади, початкові, основні та старші школи, заклади вищої освіти), громадські освітні організації – всі, хто бажає проводити уроки миру HWPL і співпрацювати в цьому проєкті.

Для учасників проєкту HWPL надає навчальні матеріали, консультативну підтримку та сертифікати про проходження програми уроків миру HWPL. А навчальні заклади проводять уроки миру HWPL (наприклад, використовуючи виховні години) і надсилають коротку звітність про проведення уроків миру.

За бажанням після обговорення питань співпраці і відповідних погоджень можливе підписання Меморандуму про взаєморозуміння чи Меморандуму про угоду для співпраці на постійній основі. Це дає навчальному закладу статус Академії миру HWPL.

* Міжнародна громадська організація за мир HWPL («Небесна культура, мир у всьому світі і відновлення світла») була створена з метою припинення війн та досягнення миру у всьому світі, зареєстрована у Сеулі, Південна Корея, при Департаменті глобальних комунікацій та ЕКОСОР ООН, сьогодні здійснює миротворчу роботу у 170 країнах.

 

Освіта миру HWPL в Україні (сторінка на фейсбук): https://www.facebook.com/HWPL.PeaceEdu.Ukr

Новини про освіту миру HWPL в Україні:

https://businesswoman.org.ua/ukrayinski-osvityany-uroky-myru-v-chas-vijny-cze-aktualno/?fbclid=IwAR0k7j7ohynTa5bSh6ekx6RxfvlizSVvKPl9WaWevHKQSVcHpXgI_3OSw-Q

https://www.college.pdmu.edu.ua/news/realizaciya-proiektu-osvita-miru-hwpl-u-fahovomu-mediko-farmacevtichnomu-koledzhi

https://dpu.edu.ua/novyny/pidsumky-treninhu-vykladachiv-osvity-myru-hwpl

https://www.rvosvita.org.ua/news/ukrainski-osvitiany-uroky-myru-v-chas-viyny-tse-aktualno

Бажаємо міцного здоров’я, перемоги та миру!

Будемо раді співпраці з Вами!

Дякую!

З повагою,

Марія Захарченко

 

Координатор з питань співробітництва в Україні
Міжнародна миротворча організація
Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light (HWPL)
Mobile: 
+82 10 4467 2226 (Telegram, Viber, WhatsApp )
E-mail: hwpl_cis@hwpl.kr

Web-site: 
http://www.hwpl.kr