Вимоги до атестаційних документів в атестаційну комісію ІІ рівня

  1. У визначений графіком термін адміністрація освітнього закладу подає секретарю атестаційної комісії ІІ рівня (Лазорко О.В.) такі документи:
    1.1. Заповнені атестаційні листи на педагогічних працівників, які проходять атестацію в комісії ІІ рівня (2 примірники) в електронному і паперовому варіантах. Характеристики подаються на керівні кадри відповідальним особам атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти.
    1.2. Копії документів про підвищення кваліфікації керівних кадрів і педагогічних працівників (якщо у жовтні не подавались);
  2. Атестаційні листи формуються у комп’ютерному варіанті і друкуються у двох примірниках:
    2.1. В атестаційні листи вносяться усі матеріали не більше, як у двох аркушах (4 сторінках).
    2.2. На першому аркуші (перша і друга сторінки) вносяться: основні параметри про працівника, який атестується, його характеристика, результати атестації педагогічного працівника атестаційною комісією І рівня та список членів атестаційної комісії у дві графи (при потребі) та ознайомлення працівника з рішенням атестаційної комісії.
    2.3. На другому аркуші (третя і четверта сторінки) вносяться: рішення атестаційної комісії ІІ рівня, список членів атестаційної комісії у дві графи та результати розгляду апеляцій на рішення атестаційних комісій І-ІІ рівнів.
    2.4. Про відсутність членів атестаційної комісії на засіданні атестації комісії вказується секретарем причини відсутності (хвороба, відрядження, відпустка, тощо).
    2.5. Атестаційний лист формується, як правило, висотою шрифту у 14 кеглів. У випадку відсутності місця -. 12 кеглів.
    2.6. Характеристики в атестаційних листах повинні носити конкретний характер за атестаційний період.
  3. На засіданні атестаційної комісії ІІ рівня представлення педагогічних працівників здійснює керівник закладу освіти, керівників навчальних закладів – голова, члени експертної групи. На засідання прибувають усі педагогічні працівники, які претендують на присвоєння кваліфікаційної категорії, педагогічного звання та керівні кадри.