Навчання на онлайн-курсі для вчителів початкової школи у Дрогомишлянському НВК « ЗОШ І – ІІІ ст – ДНЗ» ім. Петра Василихи

У Дрогомишлянському НВК « ЗОШ І – ІІІ ст – ДНЗ» ім. Петра Василихи вчителі початкових класів разом з адміністрацією школи активно розпочали навчання на онлайн-курсі для вчителів початкової школи. Учитель – це людина, на якій тримається реформа. Без педагога будь-які зміни будуть неможливими, тому один з головних принципів НУШ – умотивований учитель. Це означає, що основним завданням методичної служби Дрогомишлянського НВК « ЗОШ І – ІІІ ст – ДНЗ» ім Петра Василихи – сприяти його професійному та особистому зростанню, зокрема через систематичне та організоване проходження он – лайн курсу та участь педагогів у різних методичних заходах.

Щоб навчати по-новому, вчитель повинен отримати свободу дій – обирати навчальні матеріали, імпровізувати та експериментувати. Цю свободу дає новий закон «Про освіту». Опрацювавши  та обговоривши два модулі он-лайн курсу, вчителі початкових класів мали можливість ознайомитися з новим Державним стандартом початкової освіти, отримати практичні навички управління класом.