Read good books and enjoy them

12 лютого 2018 року у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось чергове засідання методичної комісії учителів гуманітарного циклу (керівник Н.І. Гріщук). Учитель англійської мови Зоряна Романівна Руда провела урок у 8 класі «Read good books and enjoy them». Метою уроку було систематизувати й узагальнити знання учнів по темі «Література», тренувати учнів у вживанні в мовленні тематичної лексики, вдосконалювати навички ситуативного мовлення, перевірити рівень вмінь та навичок у застосуванні вивченого на практиці, розвивати навички аудіювання, розвивати напам’ять та логічне мислення в процесі виконання навчальних завдань.

На уроці Зоряна Романівна використала цікаві форми роботи: гра «Літературні жанри», вправа «Вибір книги та автора», тематичні завдання в конвертах, прислів’я та цитати відомих людей про книги, аудіювання тексту «У бібліотеці», граматичні вправи, перегляд відео «Пригоди Тома Сойєра» (частина І) Марка Твена, гра-підсумок «Снігова куля».

Учні працювали активно та творчо, виконували завдання в парах, в групах, індивідуально, а також розповідали про улюблених героїв книг, готували проекти, радили прочитати захоплюючі історії один одному.

Зоряна Романівна Руда була учасником програми «Вчителі англійської мови-агенти змін». Тренінги, які вона відвідала, допомогли їй вдосконалити якість викладання англійської мови. Висловлюємо щиру вдячність за цікаві тренінги організаторам програми: тренеру Оксані Карній та методисту методичного кабінету Яворівського відділу освіти  Лідії Щудлюк.