Навчаймося сьогодні добре, щоб завтра жити краще!

20 лютого 2018 року адміністрацією Завадівської ЗОШ I-III ступенів було організовано зустріч з методистом методичного кабінету відділу освіти Яворівської райдержадміністрації Уляною Гловою, яка провела тренінг для педагогічних працівників школи з теми «Ми творимо НУШ. Впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти у 2018-2019 навчальному році». На заняття було запрошено педагогічних працівників Колоницької та Порубської ЗОШ I ступеня.

Мета тренінгу – підвищення професійної і фахової майстерності педагогічних працівників. 

Методист провела заняття на високому професійному рівні, створивши дух креативності, партнерства, оновлення діяльності на основі новітніх технологій. Презентувала інноваційні підходи до навчального процесу, креативні задуми, ігрові моменти і знову довела, що творчу людину може виховати лише творчий педагог. Уляна Глова акцентувала увагу присутніх на принципах та засадах впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти у 2018-2019 навчальному році.

Ми щиро вдячні методичній службі району (завідувачу Ользі Фірчук) за допомогу у проведенні таких заходів у школі. Сучасний учень чекає на цікавого та ініціативного учителя. Тому на зміну традиційним упевнено приходять нові форми методичної роботи, які перетворюють навчально-виховний процес у таку співпрацю, яка об’єднує вчителів, батьків, учнів спільною турботою про сьогодення і майбутнє шкільного життя, дозволяє відстоювати свою позицію, створює умови для підвищення педагогічної майстерності, спонукає шукати ефективні форми роботи з дітьми, дає можливість почувати себе вчителем – і знову сумніватися, шукати, апробувати, творити…

Дякуємо Уляні Миколаївні за клопітку роботу та професіоналізм! 

Будемо і надалі співпрацювати з методичним кабінетом.