Проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля

15.03.2018                                          м. Яворів                              № 02-02/95

 

 Про проведення місячника
озеленення, прибирання
та благоустрою і Дня довкілля

        Відповідно до розпорядження Яворівської районної державної адміністрації від 06.03.2018 року № 167/02-06 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля»

НАКАЗУЮ:

1.Провести з 15 березня до 5 квітня 2018 року місячник озеленення, прибирання та благоустрою і 23 березня 2018 року – День довкілля.

2.Впорядкувати до належного естетичного та санітарного стану навчальні території, дитячі та спортивні майданчики, парки і сквери, братські могили, меморіальні комплекси та місця почесних поховань. Створити нові лісові насадження, очистити водні джерела, зберегти природно-заповідні об’єкти.

  1. Керівникам закладів загальної середньої освіти району:

3.1 Призначити відповідальних за проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля та подання інформації.

3.2 Розробити заходи з організації проведення місячника з озеленення та благоустрою у освітніх закладах та до 21.03.2018 подати для узагальнення у методичний кабінет відділу освіти на паперових та електронних носіях (електронна адреса: yavoriv_rmk@i.ua).

3.3 Провести акції та операції:  «Посади дерево і збережи його», «Україна без сміття», «Первоцвіт – 2018», «Нерест – 2018», «Тиша в угіддях», «Зелений паросток майбутнього», «Парки – легені міст і сіл», «Ліси для нащадків», «До чистих джерел», «Малим річкам – велику воду», тощо.

3.4 Провести інформаційно-просвітницькі заходи серед учнівської молоді освітніх закладів району щодо проведення роз’яснювальної роботи про небезпеку та шкідливість спалювання сухої рослинності. З цією метою доцільно провести серед дітей та учнівської молоді бесіди, виховні години з відповідної тематики, які висвітлювати на сайті відділу освіти та подавати на  паперових та електронних носіях (електронна адреса: yavoriv_rmk@i.ua).

  1. Відповідальним виконавцям заходів:

4.1 Інформувати відділ освіти про проведену роботу щосереди до 15.00 год. на електронну адресу yavoriv_rmk@i.ua згідно з додатком.

4.2 Кінцевий звіт подати 5 квітня 2018 року за формою згідно з додатком.

  1. Контроль за виконанням даного наказу покласти на завідувача методичного кабінету О. Фірчук.

 

Начальник                                                                         М. Дорош

Додаток