День молодого спеціаліста у Кам’янобрідській ЗОШ І – ІІІ ст. імені Петра Андрусіва

21 березня у Кам’янобрідській ЗОШ І – ІІІ ст. імені Петра Андрусіва пройшов День молодого спеціаліста, в рамках роботи якого провели відкриті уроки вчитель захисту Вітчизни  Скобало Н. П. («Стрілецька зброя та поводження з нею. Основи стрільби з пневматичної гвинтівки», 11 клас) та вчитель англійської мови Гриб І. М. («Урок узагальнення знань з теми «Shopping», 6 клас).

Молоді педагоги методично вірно спланували хід уроку, продемонстрували вміння використовувати форми та методи роботи, які відповідають ди­дактичній меті, змісту матеріалу, віку учнів, специфіці предмета, а також провели самоаналіз уроку. Вчителі – наставники Андрусів О. Р. та Климейко Г. М. відмітили рівень ділових якостей педагогів, ефективність організації навчально-виховного процесу.

Практичний психолог Андрощук У. В. наголосила на головних аспектах психологічного та професійного самоутвердження молодого педагога. Також присутні дискутували щодо методів контролю, перевірки, оцінювання знань, умінь і навичок та доцільність їхнього застосування.