Засідання районної методичної комісії вихователів середніх груп

19 квітня 2018 року на базі Яворівського НВК “ДНЗ-ЗОШ І ст.” відбулося чергове засідання районної методичної комісії вихователів середніх груп на тему “Арт-терапія – виховання та оздоровлення мистецтвом.” Учасники переглянули інтегроване заняття “Неслухняне мишеня” з використанням різних напрямків арт-терапії: ізотерапії, казкотерапії, музикотерапії та піскотерапії, яке провела вихователь І. Станіцька.

Вихователь Яворівського НВК Л. Шулак розповіла про застосування засобів арт-терапії в роботі з дітьми дошкільного віку, практичний психолог закладу О.Роман надала консультацію педагогам щодо використання арт-терапії у роботі вихователя.

Методист методичного кабінету О. Голубець виступила з презентацією “Новий Закон України “Про освіту”- дороговказ для колективів усіх закладів освіти.” Керівник методичної комісії Н. Баглай підвела підсумки роботи комісії у 2017-2018 н.р. та провела анкетування учасників щодо надання пропозицій та побажань організації роботи РМК середніх груп у новому навчальному році.