Тиждень географії у Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина

З 23.04 по 27.04.2018р. у Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина проходив тиждень географії і екології,як форма позаурочної роботи, що розвиває творчі здібності учня і активізує його пізнавальну діяльність.

Вчитель географії  Кіт М.М. використала такі методи організації роботи,як робота в природі, робота з географічною літературою,ігрова діяльність.

В понеділок  уроки географії відбувались в природному середовищі, теми уроків  були присвячені екосистемам, біорізноманіттю,сталому розвитку.

У вівторок учні демонстрували свою творчість у конкурсі «Портрет планети Земля». Переможцем став Була Ю.(5 клас). Його робота «Наша планета – в наших руках».

В середу учні малювали на асфальті екомалюнки на тему «Я не ображу рідної землі».

В четвер Марія Михайлівна познайомила школярів із цілющими рослинами-оберегами  «Чорнобиль проти Чорнобиля».

В п’ятницю семикласники мандрували світом,змагаючись ерудицією у вікторині «Чарівна регата». Переможці: Окілко М.,Худик І.,Макало Б.

Дуже позитивні емоції викликала музично-поетична хвиля «Географічні акорди». Команди 5-9 класів підготували пісні та поетичні твори, в яких згадуються назви географічних об’єктів. І місце зайняли учні 9 класу з піснею «Моя земля» і віршем «Геграфія», ІІ місце розділили між собою учні 6 класу з піснею «Край» і віршем «Моє серце в Верховині» та учні 8 класу з піснею «При долині» і віршем «Воля», ІІІ місце здобули учні 7 класу з піснею «Україна» та віршем «Моя земля».

Також учні нашої школи приєднались до участі у Всеукраїнському конкурсі «Скажи: Пластику-ні. Зеленому майбутньому – так! 2018». В рамках тижня почався І етап. Долучайся!

Наша мета – особистий внесок у вирішення екологічної проблеми.

Бережімо нашу планету!