День Цивільного захисту

У четвер, 4 травня 2018 року, у Завадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов День цивільного захисту, який розпочався зі звуків тривожної сирени, що повідомив учням про евакуацію.

Школярів під керівництвом учителів, що проводили урок, було організовано виведено з приміщень і доставлено на місце проведення заходу. Після загального збору учні довідалися, що в одному з приміщень було задимлення на першому поверсі, а в іншому виявлено вибухонебезпечний предмет.

Під час проведення заходу було показано (під керівництвом учителя Захисту Вітчизни Хімки М.С.) як надавати першу медичну допомогу, накладати пов’язки на верхні та нижні кінцівки, а учителем Захисту Вітчизни Баглаєм Б.І. було організовано і проведено змагання, під час яких учні і переносили потерпілого, і навчалися на швидкість одягати захисний костюм, на випадок газової атаки.

Вихованці переконані, що саме такі заходи, які наближають їх до реальності, допоможуть їм у випадку  небезпеки, а змагання навчать бути дружніми і підтримувати один одного.