У рамках співпраці…

ВИПУСКНИКИ ЯВОРІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ІМ. ОСИПА  МАКОВЕЯ  В ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННІ ДЕРЖАВНОЇ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Це спільне заняття разом з фахівцями Головного управління ДФС Вікторією Шиховою, Степаном Горбалем та Василем Скупейком на тему: «Податкова культура.  Особливості оподаткування в Україні» курсу Фінансова грамотність, а саме: діяльність фіскальної служби, зокрема про особливості роботи управління податків і зборів з фізичних осіб, управління обслуговування платників, особливості сплати податків фізичними та юридичними особами, фізичними особами – підприємцями, самозайнятими особами, функціонування Електронного кабінету, безкоштовне отримання послуг електронного цифрового підпису, найбільш популярні адміністративні послуги серед платників податків, які надаються центрами обслуговування платників області, податки та збори, які сплачуються в Україні.

Вийшов змістовний діалог з фахівцями, багато запитань від учнів, які стосувалися декларування доходів громадянами, зокрема податкової знижки на навчання, оподаткування майна, ризиків несплати податків та щодо відповідальності за ухилення від сплати податків. Працівники ДФС також провели екскурсію залами Центру обслуговування платників міста Львова. ДФС у Львівській області

Щиро вдячні спеціалістам ДФС у Львівській області за підтримку, співпрацю та професіоналізм.