Стартує літня сесія очно-дистанційної  школи КЗ ЛОР «Львівська обласна  Мала  академія  наук учнівської молоді»

Про  проведення  сесії
очно-дистанційної  школи  КЗ ЛОР «Львівська
обласна  Мала  академія  наук учнівської молоді»

 

З метою розвитку здібностей та поглиблення профорієнтаційної роботи з обдарованими учнями загальноосвітніх навчальних закладів області

НАКАЗУЮ:

  1. Директору КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» І. А. Бородчук:

1.1. Провести у м. Львові з 04 до 08 червня 2018 року літню сесію очно-дистанційної  школи для учнів 10 класів закладів загальної освіти.

1.2. Організувати роботу 7 секцій: української мови та літератури, історії, математики, фізики, хімії, біології, географії.

1.3. Реєстрацію учасників очно-дистанційної школи провести в перший день сесії з 10.00 до 10.30 год. у  приміщенні Будинку вчителя (м. Львів вул. Коперника, 42, 3-ій поверх, каб. 23).

  1. Покласти відповідальність за здоров’я та безпеку життя учнів під час проведення навчального процесу в очно-дистанційній школі на керівників гуртків та методистів КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді».
  2. Керівникам (начальникам) відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад області:

3.1.Довести до відома батьків, що фінансові витрати на харчування та проживання учнів під час сесії очно-дистанційної школи здійснюються за батьківські кошти.

3.2. Забезпечити супровід учнів на сесію очно-дистанційної школи КЗ ЛОР «Львівська обласна  Мала академія наук учнівської молоді» у м. Львів.

3.3. Відповідальність за здоров’я та безпеку дітей у дорозі покласти на керівників  груп учнів очно-дистанційної школи.

3.4. Витрати на відрядження керівників груп учнів віднести за рахунок коштів відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад області.

  1. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника управління дошкільної, загальної середньої, професійної освіти, соціального захисту, позашкільної та виховної роботи, координації діяльності вищих навчальних закладів департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Г. В. Яворовську.

Директор департаменту                                                                Л. С. Мандзій