Семінар заступників директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи

29 серпня 2018 року на базі Яворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 завідувач методичного кабінету Ольга Фірчук провела семінарські заняття для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО І, І-ІІ ступенів та ЗЗСО І-ІІІ ступенів з теми «Основні аспекти організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти у 2018-2019 навчальному році».

Учасникам представлено дайджест нормативно-правових, інструктивно-методичних матеріалів, що регламентують діяльність ЗЗСО, опрацьовано шкільну документацію щодо роботи з дітьми з особливими потребами, надано методичний коментар до складових освітньої програми школи, вимог до викладання та оцінювання знань з навчальних предметів, координування процесу підвищення кваліфікації педагогічних працівників у вересні-грудні 2018 року.

Особлива увага приділялася питанню підготовки освітніх закладів до старту Нової української школи. Із заступникам директорів, які курують роботу початкової школи, опрацьовано методичний арсенал НУШ, обговорено проблеми та напрямки роботи для її успішної реалізації.

У семінарі взяли участь методисти методичного кабінету Уляна Глова, Лідія Щудлюк, Лілія Дутко, Ірина Меленчук, Ольга Копитко, Оксана Майхер та заступник директора Яворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Ірина Британ.

 

Оксана Майхер, методист методичного кабінету