Засідання Школи професійної адаптації для молодих вчителів іноземних мов

Однією з форм методичної роботи щодо підвищення кваліфікації молодих учителів іноземних мов є Школа професійної адаптації, діяльність якої спрямована на розвиток творчих здібностей вчителя та підвищення рівня його професійної майстерності .

27 вересня 2018 року у Яворівській гімназії імені Осипа Маковея було проведено засідання Школи професійної адаптації для молодих вчителів іноземних мов. Засідання відкрила Лідія Щудлюк,  методист методичного кабінету, вчитель іноземних мов Яворівської гімназії імені Осипа Маковея, яка ознайомила  молодих вчителів з нормативно-правовими документами, що регламентують освітній процесс у закладах загальної середньої освіти району, методичним забезпеченням викладання англійської мови та роботою за оновленими навчальними програмами і пояснювальними записками на 2018-2019 н.р. , вимогами до сучасного уроку.

Ірина Комісар, керівник Школи, вчитель іноземних мов Яворівської гімназії імені Осипа Маковея,  підготувала для педагогів пам’ятку «З чого починається ефективний урок» та зосередила увагу присутніх на важливості такого елементу уроку як “warming up”. Волонтер Корпусу Миру США в Україні Джон Ліллегард провів цікаві практичні заняття «Використання інтерактивних методів на уроках англійської мови для навчання аудіювання та говоріння».