Відбулася святкова академія з нагоди Дня працівника освіти

Напередодні професійного свята – Дня працівника освіти, в Народному домі м. Яворова відбулася урочиста академія, присвячена представникам однієї з найблагородніших професій – Педагогам.

Чисельно цьогоріч прибули на свято очільники району – голова Яворівської райдержадміністрації Ігор Самардак, заступник голови районної ради Володимир Мацелюх, голови міст Яворова та Новояворівська Павло Бакунець та Василь Муравель, які вітали кращих учителів Яворівщини подарунками, грошовими сертифікатами, грамотами і подяками районної державної адміністрації, міських та районної ради, Департаменту освіти і науки Львівської ОДА та Міністерства освіти і науки України.

Начальник відділу освіти Михайло Дорош привітав освітян зі святом, висловив вдячність за їхню самовіддану працю, творчий пошук, великий талант сіяти мудрість і знання та побажав педагогам невичерпної енергії, оптимізму та щедрих урожаїв на освітянській ниві.

Святкову атмосферу та піднесений настрій подарували присутнім співочі колективи з когорти освітян району, учнівські танцювальні ансамблі та актори Львівської опери, що прибули на свято на запрошення голови районної організації профспілки працівників освіти і науки Ярослави Кобиці.

Зі святом Вас, шановні працівники освіти!

 

Оксана Майхер, методист методичного кабінету