Всеукраїнський урок Доброти

4 жовтня у Котівській ЗОШ І-ІІст. імені Михайла Логина було проведено Всеукраїнський урок Доброти.

Акцію здійснено за ініціативи благодійної організації «Щаслива лапа», яка запропонувала провести в школах країни Всеукраїнський урок доброти на тему «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвячений Всесвітньому дню тварин.

Класним керівником 4 класу Бучко Наталією Василівною  та вчителем біології   Квас Наталією Михайлівною був проведений «Урок доброти» та виставка малюнків і фотографій «Мій домашній улюбленець».

Тема уроку «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»  актуальна для сучасного світу, світу нових технологій, коли живу істоту заміщають роботи. Діти розповідали про своїх домашніх тварин, про випадки, які траплялися, обговорювалися закони захисту тварин, правила поведінки з безпритульними тваринами. Деякі історії, що розповіли самі учні, викликали сльози на очах присутніх. Дітей вражало безвідповідальне ставлення до тварин, коли ті перестають бути улюбленими іграшками. Мета заходу прищеплювати учням любов до братів наших менших, прагнути донести ідею Всесвітнього дня: «Будь добрим, співчутливим та гуманним».