Школа молодого учителя зарубіжної літератури

8 жовтня 2018 року на базі методичного кабінету відділу освіти Яворівської РДА відбулося засідання школи професійної адаптації молодого учителя зарубіжної літератури.

З педагогами обговорено план роботи Школи на 2018-2019 н.р., проведено діагностику педагогічної оцінки та самооцінки готовності молодого спеціаліста до саморозвитку через заповнення діагностичних карток, анкет, опрацьовано методичний матеріал щодо планування роботи вчителя, оцінювання та обліку результативності навчально-пізнавальної діяльності школярів.

Увазі слухачів Школи запропоновано презентацію «Самоосвіта вчителя – основна складова його методичної культури» з аналізом загальних напрямів та основних компонентів самоосвіти та взірець індивідуального плану самоосвітньої роботи. Також розглянуто матеріали проекту «Як вчити цікаво та ефективно», обговорено переваги методів і технік активного навчання (інтеграційна, презентаційна техніки, техніка діяльності, техніка вкладу учасників) і їх вплив на вибір стилю навчання.

Заняття провели методист методичного кабінету Оксана Майхер та керівник школи молодого учителя зарубіжної літератури Юлія Сабат.

Оксана Майхер, методист методичного кабінету