Чотири лапи

У рамках відзначення Всесвітнього дня тварин, у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Яворівської районної ради Львівської області проведено заходи на тему: «Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

04 жовтня 2018 року у 7-их  класах Яворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся урок «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», проведений класними керівниками І.П. Могилою та У.В. Конанець. Девізом уроку були слова: «У природи немає для нас, ні нагород, ні покарань, у неї є лише наслідки».

Учні підготували цікаві розповіді про своїх домашніх улюбленців. Школярі із захопленням слухали  вчителів  про актуальну проблему бездомних тварин. Статистика просто вразила дітей. Із захопленням слухали і про те, що потрібно робити, коли тваринка загубилася.

Діти переглянули  відео, як саме з тваринами поводяться у притулку і, що вони відчувають, коли опиняються на вулиці. Зокрема, дізналися, що кожен з нас може долучитися до волонтерства разом із батьками. Для цього потрібне лише наше бажання та трохи вільного часу.

День тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх улюбленців, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім’ї. Пам’ятайте, що ми відповідаємо за тих, кого приручили.