ДЕНЬ ГІДНОСТІ В УКРАЇНІ – ВЧЕТВЕРТЕ І З НОВИМИ КОМПОНЕНТАМИ!

Команда EdCamp Ukraine і Global Dignity Day: Ukraine щаслива знову запросити адміністрацію шкіл і вишів, педагогів і вчителів, волонтерів і волонтерок – які вже долучалися до цієї унікальної ініціативи, і які ще не мають такого досвіду – до участі у Дні Гідності, який відбуватеться у символічний часовий проміжок – з 21 листопада (День Гідності та Свободи України) до 9 грудня (Міжнародний день боротьби з корупцією).

Це вже вчетверте до державного свята Дня Гідності та Свободи 21 листопада Україна долучиться до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 3 роки взяли участь понад 50 000 учасниць і учасників із 500 закладів освіти. Ще у жодній країні Європи історії про гідність не збирали стільки людей одразу!

Особливістю уроку-дискусії цього року стане компонент «Цінності в дії!», який забезпечують партнери події:

  • оновлений антикорупційний урок від ПРООН в Україні в Україні (https://www.ed-era.com/anticorr), який допоможе зрозуміти, чому корупція – це негідні вчинки та як можна їй протидіяти;
  • марафон написання листів від Amnesty International Ukraine на підтримку дітей кримськотатарського активіста Еміра-Усеїна Кýку (якого незаконно утримують у російській вязниці), сміливого народу сенгвер (який у Кенії бореться за збереження своїх домівок) та активістки Геральдін Чакон з Венесуели (яка сміливо бореться за права дітей і підлітків);
  • презентації історій про досягнення жінок від Представництва в Україні Фонду імені Гайнріха Бьолля, що допоможуть привернути увагу до видимості і гідності жінок;
  • відеосвідоцтва жертв Голокосту й Голодомору від USC Shoah Foundation і Zachor Holocaust Remembrance Foundation, які можна використовувати з навчально-виховною метою.

Подія відбувається під патронатом Міністерство освіти і науки України.

Також ініціативу підтримують фундація Тоні Блера Generation Global, Перший міжнародний портал вебінарів, спільнота Усесвітнього економічного форуму Global Shapers.

Усі, хто пройдуть підготовчий вебінар, отримають спеціально розроблений робочий зошит для учнівства, а за надісланими підсумками про проведення уроку буде розіграно 12 комплектів (по 45 книг у кожному) для заснування і розвитку книжкових лабораторій змін «Зі сторінок у життя» у рамках ініціативи #книгоНУШ ГС «Міжнародний інститут інтегрального розвитку» і EdCamp Ukraine. І, звичайно ж, сертифікати про участь та ексклюзивні настільні перекидні календарі на 2019 рік.

 

РЕЄСТРАЦІЯ до 6 ЛИСТОПАДА 2018 року 23:59 за посиланням http://bit.ly/applygdignityukraine2018.

Реєстрація необхідна для того, щоб ми могли запросити Вас на орієнтаційний вебінар (під час якого розкажемо про все докладно та дамо відповіді на всі запитання).

Інформаційне повідомлення про подію доступне за посиланням: http://bit.ly/gdignityukraine2018.

Дякуємо, що ви з нами!

З повагою, команда EdCamp Ukraine

 

 

Ми будуємо спільноту відповідального вчительства!

 

www.edcamp.org.ua

 

for@edcamp.org.ua

 

Відписатися від розсилки