Відбулася нарада директорів ЗЗСО району

2 листопада 2018 року в опорному закладі «Яворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка» відбулася нарада директорів ЗЗСО району.

Про мережу та статистичну звітність закладів загальної середньої освіти у 2018-2019 навчальному році проінформувала присутніх провідний спеціаліст відділу освіти Яворівської РДА Ірина Резолюта.

Результативність участі випускників освітніх закладів Яворівщини у ЗНО, аналіз об’єктивності оцінювання з предметів, рейтинг шкіл району за підсумками ЗНО продемонстрував головний спеціаліст відділу освіти Володимир Кунанець.

Про новий Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності за рахунок коштів Фонду соціального страхування України  йшлося у повідомленні Ярослави Кобиці, голови районної організації профспілки працівників освіти і науки.

Начальник відділу освіти Михайло Дорош зосередив увагу керівників шкіл на питаннях постачання дидактичних матеріалів, багатофункційних пристроїв, шкільних меблів для нової української школи та функціонування інклюзивно-ресурсного центру на сьогоднішньому етапі.

Про важливість енергозбереження, проведення енергоаудиту приміщень шкіл, конкретні кроки щодо того, як зменшити витрати на енергоресурси і забезпечити комфортні умови перебування усім учасникам освітнього процесу розповіли Валерій Єпур, спеціаліст сектору промоцій міста та зв’язків з громадськістю Новояворівської міської ради та директор структурного підрозділу ТОВ «Енергосервісна компанія «Адамсон» у м. Львові Роман Салюк.

У нараді взяв участь заступник голови Яворівської райдержадміністрації Назар Сойко.

                                                        Оксана Майхер, методист методичного кабінету