Конкурси у рамках проекту «Енергоефективні школи: нова генерація»

Щодо участі в конкурсах у рамках проекту
«Енергоефективні школи: нова генерація»

 

Скеровуємо для ознайомлення та врахування у роботі лист куратора проекту «Енергоефективні школи: нова генерація» щодо участі в конкурсах у рамках проекту «Енергоефективні школи: нова генерація» (додається).

Просимо інформувати керівників закладів загальної середньої освіти, які є учасниками проекту та сприяти залученню ЗЗСО до участі в конкурсах.

Додаток на 1 арк.

Директор департаменту                                                              Л.С. Мандзій

 

 

Інформація стосовно конкурсів Проекту Енергоефективні школи: нова генерація

Доброго дня, шановні куратори Проекту “Енергоефективні школи: нова генерація”.
З приємністю повідомляємо, що нещодавно ми розпочали проведення конкурсів в рамках Проекту. Конкурси цікаві, різноманітні, передбачають як на командну, так і  індивідуальну роботу і, звичайно ж, спрямовані на формування екологічно грамотної поведінки та енергоощадних звичок серед учнів шкіл-учасників. Детальна інформація за посиланнями http://ees.energyschool.org.ua/competitions та http://ng.energyschool.org.ua/competitions. Конкурси однакові для обох навчальних курсів. Раджу вам періодично переглядати дані посилання, так як у поточному навчальному році очікується проведення ще 3-4 конкурсів.

Прошу вас поширити дану інформацію серед навчальних закладів вашого міста або вашої області/району, які є учасниками Проекту, та сприяти їхній участі у даних конкурсах.

Також нагадую, що курс Абетка житлово-комунального управління для учнів 9-11 класів розрахований на вивчення протягом одного семестру, тому навчальні заклади можуть підключитися до його вивчення на початку 2019 року. В той же час, ще зовсім не пізно підключитися до вивчення курсу Основи енергопостачання та енергозбереження для учнів 6-8 класів. Незважаючи на те, що він розрахований на 35 навчальних годин, наразі ще досить часу, щоб активно взятися за його вивчення та завершити до кінця навчального року.

Дякуємо за співпрацю та з повагою,
Оксана Гелімбатовська
099-243-0330
096-84-000-46

ogelimbatovska@ukr.net