Осінь єднає шкільні бібліотеки

«Осінь єднає шкільні бібліотеки» – під таким гаслом 15 листопада 2018 року в Залузькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся районний семінар шкільних бібліотекарів.

У ході проведення зустрічі бібліотекар О. Рубай презентувала роботу шкільної бібліотеки, провела екскурсію чарівним містом Книгоградом, де учасники семінару мали можливість ознайомитися із документацією, що регламентує роботу бібліотеки, ознайомилися з авторськими дитячими творами та ЛЕП-буками.

Цікаво та змістовно пройшла година спілкування з елементами тренінгу «Мистецтво бути шкільним бібліотекарем», яку провела голова методичної ради школи Ж. Рубай. Присутні вирішували педагогічні та бібліотечні ситуації, укладали правила успішної роботи бібліотекаря в школі, ділилися досвідом та релаксували.

Незабутньою стала зустріч з поетесою Яворіщини Романією Торбич, «просто жінкою, просто матір’ю і берегинею, від роду українкою, авторкою збірок «Ужинок», «Розкажіть, бабусю, казку» та краєзнавчого нарису «Животоки».

Методист відділу освіти Ірина Богданівна Меленчук, підводячи підсумки роботи семінару, відзначила високий методичний рівень та об’ємну роботу щодо його підготовки.