Фестиваль психологічних практик для практичних психологів

26 листопада 2018 року  у Шклівській ЗОШ І-ІІІ ст. імені Мар’яна Корчака вдруге відбувся  фестиваль психологічних практик для практичних психологів.

Учасники фестивалю мали можливість зануритись в атмосферу наповненості, відкриттів, пізнання, радісного спілкування та взаємодії!

М.Сенюта, практичний психолог Шклівській ЗОШ І-ІІІ ст. імені Мар’яна Корчака, презентувала на своєму майстер-класі  формулу продуктивності та саморозвитку. Нейропсихологічні та дихальні вправи, навчання рефлексії наповнили всіх енергією позитива, що вкрай необхідно для самовдосконалення освітян.

Майстер-клас на тему «Профілактика кібербулінгу в учнівському середовищі» провела О.Слюсар, практичний психолог опорного закладу «Яворівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 ім. Тараса Шевченка». Присутні ознайомилися з позитивними та негативними аспектами кіберпростору, створили колажі «Як не стати жертвою кібербулінгу», «Вбережи свою дитину від кібернасилля».

С.Ізбянська, практичний психолог опорного закладу «Івано-Франківська ЗОШ І-ІІІ ст. імені Івана Франка», провела тренінг «Уміння спілкуватися-запорука професійної успішності». Тренувальні вправи, відеоролики сприяли підвищенню самооцінки, розвитку вмінь керувати своїм емоційним станом.

  О.Стадник, методист методичного кабінету, переконана у тому, що простір фестивалю психологічних практик, де майстер-класи тривали  не більше двох годин є досить екологічним по відношенню до учасників і несе у собі просвітницьку ідею, знайомство з методом, майстром, інструментами, практиками! Для учасників – це можливість знайти свого майстра, свій вектор розвитку та самовдосконалення, зустріти однодумців.