Методична комісія учителів початкових класів Завадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Методична комісія учителів початкових класів Завадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів упродовж І семестру 2018 року активно збирається на творчі засідання. Керівником методичної комісії є учитель 2 класу Наталія Кривоногова. Учителі 1-4 класів проводять цікаві уроки, обговорюють освітні новинки, пропонують власні розробки, готують матеріали для «методичної скарбнички» учителів початкових класів.

3 грудня 2018 року засідання методичної комісії відбулось у 2 класі (учитель Н. Кривоногова). Присутні мали змогу побувати на уроці з основ здоров’я на тему: «Правила і процедури загартування».

Метою заняття було ознайомити учнів із правилами і процедурами загартування, що сприяють фізичному розвитку, розвивати прагнення займатися спортом і загартовуватися, виховувати бажання дбати про своє здоров’я. Учні з цікавістю відгадували загадки, грали гру «Так чи ні», «Пори року», працювали в групах та в парах, складали правила здорового способу життя, робили власні припущення, приходили до певного висновку. Цікаво пройшла практична робота «Одягни ляльку», де учні працювали в групах і одягали ляльку в одяг різних пір року.

6 грудня 2018 року цікаво було спостерігати за різними видами діяльності учнів 3 класу (учитель Тетяна Присташ) на уроці, темою якого було «Збереження тепла та електроенергії у побуті» .

Вихованці грали гру «Вітер», обговорювали казку «Заєць та Лисиця», відгадували кросворд, відпочивали, аналізували, узагальнювали, робили висновки.

Результатом заняття було створення третьокласниками міні-проекту «Економія тепла».

Дякуємо учителям за цікаві уроки, фрагменти яких кожен присутній використовуватиме на своїх уроках у майбутньому.