Перемога з математикою – це перемога над собою…

6-7грудня молодші школярі Кам’янобрідської ЗОШ І – ІІІ ст. імені Петра Андрусіва мали можливість глибше пізнати всю загадковість та красу математики, проявити вміння зосереджуватися та мислити самостійно.

6 грудня пройшла гра «Математичний іподром», яку провела вчитель математики Андрусів О. Р. Завдання кожного бар’єру, що долали жокеї, а також задачі математичної лотереї для вболівальників, сприяли різносторонньому розвитку учнів, зміцненню їх знань з природничих дисциплін, виникненню внутрішніх позитивних мотивів до навчання. Переможці були нагородженні солодкими призами.

Учасникам надовго запам’ятається цей захід з математики. Активність та зацікавленість учнів, прийоми формування інтересу до вивчення математики, продемонстровані на заході, отримали високу оцінку колег.

А наступного дня учні 2-6 класів, залюблені в математику, стали учасниками конкурсу – гри «Кенгуру». У ньому немає переможців, участь у конкурсі вже є перемогою, перемогою над собою, над байдужістю, перемогою зацікавленості над її відсутністю. Це перемога бажань більше знати та вміти.