Професійна мобільність педагогів

Гуманізація освіти, диференціація навчання спрямовують педагогічний процес  на розвиток творчої особистості  педагога. Сучасному суспільству потрібен  учитель-професіонал, який володіє глибокими педагогічними знаннями, надбанням національної та світової культури, здатний до творчих нестандартних  рішень, готовий до роботи в умовах нової української школи та ринкових відносин. Із цією метою  5 грудня  2018 року в опорному закладі «Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» відбулося засідання Школи становлення молодого педагога-організатора.

Методист  методичного кабінету  Каліцінська Г. М. акцентувала увагу присутніх на тому, що  вчитель  є носієм  освітніх змін, активний учасник і провайдер реформ у системі освіти; розповіла  про комунікативні здібності вчителя, який повинен у спілкуванні з дитиною зберегти рівноправність у стосунках, зацікавленість у поглядах та думках учня.

Ірина Чекан, педагог-організатор  Кам’янобрідської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  імені Петра Андрусіва, виступила іх презентацією «Організаційні та розпорядчі документи: наказ, статут, розпорядження та рішення». У ході проведення засідання  педагоги  обговорили  проблеми, які стоять перед закладами,  поділились досвідом роботи, шукали шляхи розвитку. Присутні укладали накази,розпорядження.

Дякуємо  всім  за високий рівень творчої активності, пошук невикористаних можливостей, втілення творчих задумів!