Кожна дитина талановита

З 03 по 07 грудня в опорному закладі «Яворівська ЗОШ І-ІІІ ст.№3 ім.Т.Шевченка проходив  кольоровий тиждень початкової школи «Кожна дитина талановита» . З метою створення атмосфери радості, розвитку дитячих здібностей вчителі створили справжнє свято для дітей, розробили та провели  різноманітні цікаві заходи. Весело пройшов  червоний понеділок –  день юних гумористів. Цього дня було організовано фотоконкурс «Мої домашні улюбленці» та конкурс гумористичної дитячої поезії. Другий день Всезнайок – день синього кольору. Між учнями у  різних  класах пройшли конкурси, вікторини, де потрібно було проявити свої знання, ерудицію, кмітливість. Школярі із задоволенням відповідали на запитання розумного Кенгуру, розгадували ребуси і кросворди.

У четвер – день білого кольору, день юних спортсменів, кожен клас представив свою  кращу фізхвилинку, а в спортзалі під керівництвом вчителя Оксани Британ був проведений спортивний флешмоб. У п’ятницю учні 1-4 класів взяли участь у «Творчій майстерні». Діти малювали, виготовляли вітальні листівки для воїнів АТО, висловлюючи їм свою вдячність. Ці листи-вітання через волонтерів передали на схід.

Завершився тиждень початкової школи святковою лінійкою, на якій відбулося підбиття підсумків, нагородження переможців. Кольоровий тиждень початкових класів закінчився, але не закінчилась праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.