Районний семінар шкільних бібліотекарів Яворівщини

6 грудня 2018 року у Новояворівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся районний семінар шкільних бібліотекарів. Перед бібліотекарями виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Юнко Н.А., котра розповіла про здобутки і досягнення педагогічного та учнівського колективів з 2017-2018 рр.. Вона зазначила, що за цей період у школі відбулося багато навчально-виховних заходів різної тематики. До участі у них були залучені і шкільні бібліотекарі. Присутні мали змогу побачити відеозапис відтворення цих заходів наяву.

Бібліотекарі Мацелюх К.І. та Кіт О.Р. підготували презентацію роботи шкільної бібліотеки. У бібліотеці запрошені гості побачили виставки творів, присвячених відзначенню видатних подій, вшануванню пам’яті творчих особистостей, відомих педагогів, духовних наставників.

Усім присутнім в актовому залі школи був запропонований безпосередній перегляд виховних заходів під назвами: «Співець життя народного» (приурочений 180-ій  річниці від дня народження І.С.Нечуя – Левицького) і «Повертайся живим!». Учасниками літературного свята були школярі 11-А, 8-А,3-В , 4-Б класів. Учні були добре підготовленими до цього заходу, тому всі присутні високо оцінили роботу бібліотекарів, вчителя української мови та літератури Мельничук І.Д., а також майстерність виконання своїх ролей дітьми.

Другий захід – патріотичного спрямування, який мав назву «Повертайся живим!». До участі у ньому були залучені учні 10-А, 10-Б,11-В та 1-Б класів. Під час обговорення проведених заходів були висловлені тільки позитивні враження. Методист районного відділу освіти Меленчук І.Б. та бібліотекарі району- Гіщак А.В., Вархоляк Н.М., ПенкоУ.М., Хоча О.Я.,Мельник М.М., високо оцінили роботу бібліотекарів та педагогів з учнями школи щодо розвитку їх розумових та творчих здібностей. Семінар мав актуальне та навчально – виховне спрямування і успішне логічне завершення.