Педрада з елементами тренінгу на тему: «Професійна компетентність педагога»

28 грудня 2018р. у Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина була проведена педрада з елементами тренінгу на тему: «Професійна компетентність педагога».

Під час тренінгу заступник директора з НВР Лагно Т.І. провела такі вправи: «Очікування і сподівання», «Знайомство», «Портрет ідеального вчителя», «Чарівний глечик», «Школа радості», «Оплески», «Рука допомоги», «Поле вражень». Вчителі приймали активну участь у обговоренні  питань,висловлювали свої точки зору і аргументували свої думки за допомогою різних форм роботи.

Педра­да з елементами тренінгу, методична панорама, педрада – ділова гра, педагогічна дискусія сприяють  об’єднанню вчителів, батьків, учнів спільною турботою про сьогодення і майбутнє шкільного життя, дозволяють відстоювати свою позицію, створюють умови для підвищен­ня педагогічної майстерності, змушують шукати ефективні форми роботи з дітьми, надихають на творчу співпрацю на підставі особистісно орієнтованого навчання і виховання підростаючого покоління, дають можливість почувати себе Вчителем — і знову сумніватися, шукати, апробувати, творити…

А на завершення педради, директор школи  Бугійчик Н.І., підвела підсумки за І семестр і щиро привітала усіх присутніх з прийдешніми святами.