Готуємось до ЗНО. Профілактика стресів.

23 січня 2019 року у Завадівській ЗОШ I-III ступенів соціальним педагогом Колясою М.С. та практичним психологом Семеряк О.Р. з учнями 11-го класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему «Готуємось до ЗНО. Профілактика стресів».

Метою даного заняття було підтримати випускників у процесі підготовки до участі в ЗНО, ознайомити учнів із сутністю поняття «стрес» та його впливом на організм людини.

Під час заняття випускники школи мали змогу навчитись виробляти уміння протистояти стресовим переживанням, формували навички подолання негативних емоційних станів та вміння направляти стресову ситуацію у конструктивне русло.

За допомогою вправи за В. Рейхом учні налаштовували позитивний настрій на участь у ЗНО, знаходили його переваги над екзаменами.

На завершення заняття старшокласники зняли психоемоційне напруження, зміцнили упевненість у власних силах ( вправа «Дерево» ). Випускникам було вручено «Пам’ятки для майбутніх учасників пробного ЗНО – 2019» та надані рекомендації «Як уникнути стресових ситуацій, готуючись до зовнішнього незалежного тестування».

Дякуємо психологічній службі за проведену роботу.