Стежками Осипа Маковея

17.01.2019 року методист відділу освіти Яворівської РДА Каліцінська Г.М. організувала надзвичайно цікаву екскурсію для лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів м. Яворова та   м. Новояворівська «Стежками Осипа Маковея». Упродовж усього шляху екскурсовод п. Надія розповідала про різні історичні події та видатні постаті Галичини.

У м. Тернополі школярі оглянули незвичну шопку у Тернопільсько – Зборівській архиєпархії УГКЦ. Довжина шопки – 30 метрів, а всі персонажі, люди і тварини, натурального зросту.

У м. Заліщики делегацію з Яворівщини  хлібом і сіллю зустрів колектив Спеціалізованої школи І – ІІІ ст. ім. О.С. Маковея з поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін. Учні відвідали музей О.С. Маковея в навчальному закладі та помолилися на могилі нашого земляка. А також директор школи Бенев’ят Володимир Станіславович провів екскурсію по м. Заліщики, розповів яворівчанам про річку Дністер, яка омиває місто. Також учні відвідали краєзнавчий музей старовинного міста.

Щира подяка відділу освіти Яворівської РДА за таку цікаву екскурсію.