Відкрита першість ДЮСШ «Луг» Яворівського району

26.01.2019 року в Наконечнянській ЗОШ І-ІІ ст. ім. Героя України Романа Сеника відбулись змагання: відкрита першість ДЮСШ “Луг” Яворівського району з настільного тенісу серед учнівської молоді, присвячена пам’яті Героя України Романа Сеника.

Змагання відкрили запрошені гості та організатори турніру . З вітальними зверненнями та побажанням спортивної перемоги звернулися Кропивницький М. С. – директор  опорного закладу «Краковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Р. Шухевича», сестра Героя України Романа Сеника – Сеник-Лисак Л. Ф. побажала кожному проявити себе по максимуму і виграти цей турнір. Методист Яворівського відділу освіти – Флис Б. В. та заступник Районної Ради – Мацелюх В. М. , висловили свої сподівання що сьогоднішній день стане саме тією подією, яка запам’ятається прекрасними враженнями, чудовим настроєм, дружнім спілкуванням та впевненою перемогою . Організатор даного дійства , керівник ДЮСШ “Луг” – Ваник В. Р. привітав та розповів про правила гри .

Турнір розпочався з захопленням і протягом усього змагання гравці не зменшували свого азартного темпу. Видовище було емоційним, але водночас зосередженим. Гравці продемонстрували високий рівень підготовки та жагу до перемоги .