Психологічна майстерня

Психологічна майстерня на тему  «Формування готовності усіх учасників освітнього процесу до впровадження концепції Нової української школи» відбулася 4  лютого 2019 року на базі Новояворівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 2.

Н.Солига, соціальний педагог опорного закладу «Краковецький  ЗЗСО  І-ІІІ ст. імені Романа  Шухевича» презентувала присутнім свої теоретичні та практичні здобутки щодо діяльності працівника психологічної служби у реформуванні освіти. Справжня дискусія виникла при обговоренні ролі вчителя та батьків у створенні проекту «Освіта для життя». Учасники зустрічі активно працювали в групах над розробкою  психолого-педагогічних рекомендацій учасникам освітнього процесу щодо реалізації концепції НУШ. Практичні психологи і соціальні педагоги взяли участь у всіх інноваційних формах роботи, які запропонувала справжній реформатор Н.Солига.

О. Стадник, методист методичного кабінету, поділилася власним досвідом та надихнула присутніх  до розвитку впевненості у вирішенні проблем сучасної школи-школи, до якої, за допомогою всіх гостей психологічної майстерні, приємно буде ходити учням, вчителям, батькам.

Ми не можемо поміняти напрям вітру, але завжди можемо підняти вітрила!