Про проведення батьківських зборів

УКРАЇНА

ЯВОРІВСЬКА  РАЙОННА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

НАКАЗ

 

12.02.2019                                   м.Яворів                         № 02-02/62                                                                                                      

Про проведення батьківських зборів

 

На виконання наказу Міністерства охорони здоров’я України від 21.12.2018  № 2401 «Про введення в дію рішення оперативного штабу МОЗ України з реагування на ситуацію з поширення кору в Україні», плану заходів, затверджених розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 21.01.2019 № 36/0/5-19 «Щодо організації заходів із проведення щеплень проти кору дитячому населенню віком від 6-ти до 18-ти років у Львівській області»,листа департаменту освіти і науки Львівської обласної держадміністрації від 11.02.2019 «Щодо проведення батьківських зборів»,

 

 

НАКАЗУЮ:

  1. Директорам опорних закладів «Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» (Кулагіній Л.М.), «Івано-Франківська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І.Франка» (Ліскевич-Карпі М.Р.), Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (Вань Г.Н.), Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  №3 (Гірці В.М.), Шклівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мар’яна Корчака (Пирч М.О.) провести  15 лютого 2019 року  збори для батьків нещеплених дітей за участю медичних працівників з метою здійснення роз’яснювальної роботи щодо необхідності проведення щеплень.
  2. Покласти на директорів ЗЗСО району персональну відповідальність за допуск до освітнього процесу дітей, котрі не мають щеплень.

3.Директорам ЗЗСО району впродовж ІІ семестру 2018-2019 н.р. проводити щоденний моніторинг щеплень.

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 Начальник                                                       В. Байда