Всеукраїнський педагогічний онлайн-марафон

Шановні колеги!

Висловлюємо щиру вдячність за можливість співпрацювати з вами в межах реалізації Концепції Нової української школи. Видавництво «Ранок» виступає з ініціативою проведення 26 лютого 2019 року Всеукраїнського педагогічного онлайн-марафону «Нова українська школа: перші підсумки та прогнози».

У межах онлайн-марафону відбудеться серія вебінарів із фахівцями в галузі початкової освіти. Усі бажаючі матимуть можливість долучитися до діалогу з провідними авторами, психологами, корекційними педагогами, вчителями пілотних шкіл, тренерами НУШ та отримати практичні рекомендації за актуальними темами, зокрема щодо роботи з  навчально-методичними комплектами для 2 класу.

Щоб стати учасником марафону, потрібно зареєструватися за посиланням http://bit.ly/2SS6LYT. Кожний зареєстрований учасник, присутній на онлайн-марафоні, отримає персональний сертифікат. Участь у вебінарі та сертифікат є безкоштовними.  Час проведення онлайн-марафону — з 12:45 до 20:45.

Більш детальну інформацію дізнайтеся за посиланням http://inschool.ranok.com.ua та у прикріпленому файлі. Постійна технічна підтримка за тел. 098 037 54 68.

Інформаційна підтримка: e-ranok@ukr.net

Просимо вас сприяти інформуванню вчителів і методистів щодо проведення цього заходу, адже підвищення ефективності вчителів в Новій українській школі пріоритет № 1 для кожного керівника.

 

З повагою, директор видавництва «Ранок»                                                       В. В. Круглов

РОЗКЛАД Нова українська школа: перші підсумки та прогнози