Екскурс музеями міста Яворова

21 лютого 2019 року учні Прилбицької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького з вчителем географії Кузьо О.І. та класним  керівником 8 класу Кухарчишин М.М. відвідали у Яворові садибу – музей Осипа Маковея, видатного українця, яворівчанина, письменника, творчість якого є прикладом служіння своєму народові у найскладніші періоди його історії, історико – етнографічний музей «Яворівщина» та районний музей військової історії Яворівщини.

Ми щиро вдячні директорам музеїв Даниїлі Осипівні, Мар’яні Романівні та Юрію Івановичу за надзвичайно цікаві екскурсії, які справили на нас незабутнє враження, за збережену  пам’ять про славне минуле нашого краю, найкращих людей Яворівщини.

 

25 лютого 2019 року учні 9 – их класів Прилбицької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького разом із класними керівниками Ядзвінською М.І. та Дзюбак Н.М. відвідали у Яворові садибу – музей Осипа Маковея та районний музей військової історії Яворівщини.

Ми щиро вдячні екскурсоводам за надзвичайно цікаву, змістовну та пізнавальну інформацію, за музей, за пам’ять, яку так дбайливо зберігають.