«Людське в людині – це найбільша цінність»

28 лютого 2019 року в опорному закладі «Яворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 ім.Т.Шевченка» відбулося засідання вчителів гуманітарного циклу.  Інтерактивний урок з української літератури в 7-Б класі провела учитель Тетяна Карпа за твором Б.Лепкого «Мишка». Урок розпочався з притчі В. Сухомлинського “Який слід повинна залишати людина на землі?”. Що таке слід? Яким він має бути? На ці філософські питання учні  розмірковували  під час уроку.

Це був справжній сучасний урок:  використані мультимедійна система і класна дошка,  учні працювали у групах.    Вільно висловлювали свої думки,  аналізуючи героїв притчі-казки, визначаючи проблематику твору та художні засоби з теорії літератури. В кінці уроку учні дали  відповідь на питання який слід повинно залишити людина на землі, а цьому сприяли різні прийоми і види роботи: і усні, і письмові, висока активність учнів, їхня правильна  позиція на вічні життєві цінності.

Колеги високо оцінили педагогічний такт, методичну майстерність Тетяни Миколаївни   і подякували учням за активну життєву позицію.