Електронні версії фрагментів підручників для 11 класу

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

79007‚  м. Львів‚  вул.  Огієнка, 18а           тел./факс  +38 0322 724773           e-mail: loippo@ukr.net           www.loippo.lviv.ua

 

№__152_ від 07. 03. 2019 р.

На______ від ________

Завідувачам рай(міськ)методкабінетів

 

Повідомляємо, що у електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти (м. Київ) з 12 березня 2019 року будуть розміщені для ознайомлення електронні версії фрагментів підручників для 11 класу.

Серед електронних версій підручників розміщений також новий підручник методиста нашого інституту  Савчук Ірини Григорівни «Німецька мова» 11-й рік навчання, рівень стандарту)» підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти».

Зміст підручника відповідає вимогам нової Програми щодо реалізації тематики ситуативного спілкування та інтегрованих змістових ліній.

      Підручник має чітку структуру та складається з 10 лекцій, у яких уміщено навчальний матеріал про сім*ю і друзів, шкільне життя та улюблені заняття, природу, здоровий спосіб життя, науку, мистецтво та професії. Зміст текстів для аудіювання та читання присвячений інтересам та прагненням старшокласників в Україні та Німеччині.

Різноманітні лексичні та граматичні вправи дають учням можливість для організації парної та групової роботи, для дискусії та обміну думками з актуальних проблем молоді.

Тексти для аудіювання та читання, а також різнопланові тестові завдання допоможуть випускникам школи удосконалити та поглибити компетентності у всіх видах мовленнєвої діяльності: аудіюванні, говорінні, читанні, та письмі та успішно підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання.

Навчальний матеріал підручника містить потужне українознавче наповнення, що відповідає сучасним вимогам концепції «Нова українська школа».

 

     Просимо учителів німецької м. Львова та області мови ознайомитися з підручником Савчук І. Г. та звернути належну увагу на підручник нашої авторки.

 

В. о. директора                                                          М. Кацюба