Вчимося, щоб навчати: семінар-тренінг для педагогів Великопільського НВК

   Справжній інтенсив з методики компетентнісного навчання отримали педагоги Великопільського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів-ДНЗ» під час семінару-тренінгу «Компетентнісний підхід як основний напрям модернізації освітнього простору», який проведено 14 березня 2019 року. Таким і був задум організаторів (адміністрація закладу) та модератора тренінгу (методиста методичного кабінету Оксани Майхер). Учасникам надано можливість проаналізувати власну діяльність, провести паралелі між бажаним та реальним станом справ щодо використання методів компетентнісного навчання на сучасному етапі, дізнатися про цікаві методи і техніки, збагатити свої знання про зручні прийоми та інструменти структуризації навчального матеріалу, здобути новий досвід з моделювання компетентнісно орієнтованого уроку, долучитися до роботи в групі, обмінятися думками, представити власну точку зору.

Аналізуючи заняття, учасники зазначали, що учителю необхідно знати свої сильні і слабкі сторони, постійно формувати в собі внутрішній стрижень особистісного зростання, яке є неодмінною умовою досягнення професіоналізму і дає змогу сучасному педагогу успішно впроваджувати інновації.

Бажаємо успіху адміністрації та педагогічним працівникам Великопільського НВК на шляху реалізації завдань нової української школи та втілення новаційних педагогічних технологій у практику роботи.

Оксана Майхер, методист методичного кабінету