Обласний конкурс-захисту екологічних проектів «Дотик природи-2019»

МІНІСТЕРСТВО  ОСВІТИ  І  НАУКИ  УКРАЇНИ

ДЕПАРТАМЕНТ  ОСВІТИ  І  НАУКИ

ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСНОЇ  ДЕРЖАВНОЇ  АДМІНІСТРАЦІЇ

КОМУНАЛЬНИЙ  ЗАКЛАД  ЛЬВІВСЬКОЇ  ОБЛАСНОЇ РАДИ

«ЛЬВІВСЬКИЙ  ОБЛАСНИЙ  ЦЕНТР  ЕКОЛОГО – НАТУРАЛІСТИЧНОЇ

ТВОРЧОСТІ  УЧНІВСЬКОЇ  МОЛОДІ»

79026, м. Львів, вул. Ів. Франка, 133, тел/факс 276-46-07, е-mail: lodenc@ukr.net, www.locentum.lviv.ua

Код ЄДРПОУ 23883752

 

 

Від 15 березня  2019  року  № 55

На № _______ від ___________

                Керівникам органів управління освітою районів та міст обласного значення,

об’єднаних територіальних громад.

Керівникам закладів обласного підпорядкування.

Директорам  міськ,  рай ЕНЦ (СЮН)

 

 

Про проведення заочного (відбіркового) туру

обласного конкурсу-захисту екологічних проектів

«Дотик природи-2019»

 

 

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2019 рік  (наказ Міністерства освіти і науки України від 21.11.2018 року № 1292 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2019 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)» та плану роботи КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» на 2019 рік  Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді у березні-квітні проводить заочний  (відбірковий) тур обласного конкурсу-захисту екологічних проектів «Дотик природи – 2019» ( далі – Конкурс) за номінаціями:

  • зоологія;
  • ботаніка;
  • екологія;
  • валеологія;
  • гідробіологія ( в т.ч дослідження екологічного стану малих річок);
  • лісівництво.

До участі у Конкурсі запрошуються учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці творчих учнівських об’єднань (старший шкільний вік) закладів позашкільної освіти, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи у галузях природничих наук .

Конкурс  проводиться у два етапи:

І етап (відбірковий) – у березні-квітні 2019 року;

ІІ етап (фінальний, очний) – 18 квітня 2019 року.

 

Для участі в І етапі необхідно до 5 квітня 2019 року подати заявку (обов’язково) і тези науководослідницької роботи (проекту) одним документом на електронну адресу lodenc@ukr.net, або на паперових носіях на поштову адресу: 79026, м.Львів, вул..І.Франка, 133, КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» (на конверті зробити помітку «Дотик природи»).

Учасники обласної олімпіади з екології, які мають бажання брати участь в обласному конкурсі «Дотик природи-2019», також подають заявку і тези науково-дослідницької роботи (проекту).

Науково-дослідницькі роботи повинні бути оформлені відповідно вимог до оформлення учнівських науково-дослідницьких робіт (додаток 1); реєстраційна форма (додаток 2).

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників ІІ (фінального,очного) етапу Конкурсу. Результати відбору будуть оприлюднені до 11.04.2019  року  на сайті: www.locentum.lviv.ua.

Просимо поінформувати заклади загальної середньої та позашкільної освіти Вашого району (міста) про проведення відбіркового (заочного) етапу обласного конкурсу-захисту екологічних проектів «Дотик природи-2019».

Переможці фінального етапу Конкурсу будуть запрошені до участі у Всеукраїнському біологічному форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи – 2019»,  який відбудеться в м.Києві у жовтні-листопаді ц.р.

 

Директор ЛОЦЕНТУМ                                                 А.Кийко

 Викон. Бойко Л.Ф.

Тел.. 0678551436

Додаток 1

Додаток 2