Вітаємо з перемогою!

Відповідно до наказу Міністерства науки і освіти України та згідно з вимогами “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів” 17 березня 2019 р. в приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка команда учнів із Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 та №2- Попович Еріка-Валерія, Афанасьєва Марія, Рокошевська Марта, Українець Надія, Гуль Максим ,під керівництвом вчителів історії Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 Стецькович Л.М. та Горгут Г.В. брали участь в обласному турнірі юних істориків імені Богдана Сольчаника. Серед восьми команд області, а в тому числі і команда з МАНу, школярі в запеклій боротьбі вибороли І почесне місце.

Представницьке журі, це викладачі ЛНУ, відзначили підготовчу роботу, яку провели наставники нашої команди, щоб достойно виступити під час змагань. Приємно відзначити, що наші учні вже кілька років поспіль виборюють призові місця в обласному та Всеукраїнському етапах, що свідчить про щоденну клопітку працю, високий фаховий рівень вчителів історії Лілії Михайлівни та Галини Василівни.

Ще раз вітаємо з перемогою та бажаємо Вам невичерпної енергії й творчого натхнення до нових досягнень і здобутків у подальших наукових пошуках.