Громадське обговорення проекту Постанови Кабінету міністрів України

Комунальний заклад Львівської обласної ради

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ 

 

Від 16.05. 2019 р. № _267_

 

 

Керівникам органів управління

освітою райдержадміністрацій, міськвиконкомів

Завідувачам методичних кабінетів (інформаційно-методичних центрів)

 

 

79007‚  м. Львів‚  вул.  Огієнка, 18а           тел./факс  +38 0322 553830           e-mail: loippo@ukr.net           www.loippo.lviv.ua

 

Від 16.05. 2019 р. № _267_

 

Керівникам органів управління

освітою райдержадміністрацій, міськвиконкомів

Завідувачам методичних кабінетів (інформаційно-методичних центрів)

 

Повідомляємо, що Міністерство освіти і науки України винесло на громадське обговорення проект Постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників». Проект розміщено за адресою: https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-dlya-gromadskogo-obgovorennya-proekt-postanovi-kmu-pro-zatverdzhennya-poryadku-pidvishennya-kvalifikaciyi-pedagogichnih-i-naukovo-pedagogichnih-pracivnikiv.

Просимо повідомити про це педагогічні колективи закладів загальної освіти району/міста/ОТГ та організувати обговорення Проекту (онлайн-конференцію, круглий стіл, збори педпрацівників тощо). Інформацію про результати обговорення, пропозиції педагогів просимо надіслати на адресу, вказану на сайті Міністерства, та в Інститут, на електронну адресу: kro@loippo.lviv.ua. Надіслані в ЛОІППО матеріали дозволять підготувати узагальнений документ, що відображатиме бачення педагогічних працівників Львівщини положень Постанови КМУ, винесеної на громадське обговорення. Свої міркування і пропозиції просимо надіслати на вказану адресу ЛОІППО не пізніше ніж 27 травня 2019 року.

Для погодження наданих пропозицій та ухвалення підсумкового документа 29 травня 2019 року Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти організовує «круглий стіл» на тему: «Порядок підвищення кваліфікації педагогічних працівників». Початок круглого столу в 11 год.

Запрошуємо до участі у цьому заході по одному педагогічному працівнику від районів та міст області. Відрядження за кошти сторони, що відряджає.

 

В.о. директора                                                                 Кацюба М.Р.